Comunicat de suport al hospital de la Marina Alta

En relació amb el conflicte en l’hospital privatitzat Marina Salud de la Marina Alta, l’assemblea del 15-M Prenla Plaça Alacant:

Dòna el seu suport a la gent treballadora de l’hospital i als seus representants sindicals en la seua defensa dels llocs de treball i d’una assistència digna a la comarca.

Sabem que les maniobres per a augmentar els beneficis dels accionistes del consorci empresarial van en contra de l’ètica pròpia d’uns serveis sanitaris dignes d’aquest nom. Els serveis de salut no han de donar beneficis sinó resposta a les necessitats de la gent.

Sabem que el consorci empresarial tractarà de culpar els treballadors/es, de forma individual, de qualsevol incident derivat del malfuncionament dels serveis. Aquesta maniobra ha de ser denunciada davant dels usuaris i usuàries. Només amb la col·laboració de la ciutadania, de les usuàries i de la gent treballadora dels serveis de salut, tant privatitzats com públics, es podran desmuntar les maniobres de l’empresa i, si és el cas, dela Conselleria.

La vostra denúncia i resistència a ser sotmesos al benefici d’uns quants empresaris i accionistes és un exemple per a nosaltres.

Calen uns serveis de salut de qualitat, gestionts des de baix, gestionats per la gent, i 100% públics.

Les persones no som mercaderies i no poden jugar amb la nostra salut.

 Assemblea 15-M Pren la Plaça Alacant

Comentarios cerrados.