CONCENTRACIONS davant tots els Ajuntaments – en defensa dels Serveis Públics i en contra de les retallades en Educació

2 de Febrer a les 17:30 a la Plaça del Ajuntament.

Evento Facebook:

http://www.facebook.com/events/210815332347384/

El 24 de gener la Junta de Personal Docent No Universitari d’Alacant va acordar per UNANIMITAT convocar concentracions en totes les localitats en defensa dels Serveis Públics i en contra de les retallades en Educació. OBJECTIU: dins de les mobilitzacions, coordinar una acció comuna per tal d’implicar els Ajuntaments a posicionar-se davant retallades que minven serveis bàsics que han de rebre els seus ciudatans. Les concentracions estan legalitzades per la Junta de Personal Docent per tal de “PROTESTAR POR LOS RECORTES EN EDUCACIÓ”. Podrien ser aprofitades per a realitzar assemblees, debatre noves propostes, recollir signatures per la dimissió del Conseller Vela, recollir adhesions al manifest contra les retallades i la depuració de responsabilitats en el Consell, repartir informació als vianants sobre les retallades i les conseqüències, etc.

Comentarios cerrados.