Sanitat “balensiana” , la privatització de la salut al País Valencià

2 Respuestas a “Sanitat “balensiana” , la privatització de la salut al País Valencià

  1. Mmmm no me gusta mucho lo del País Valencià… no pongais estos titulos, nos tenemos que centrar en lo que nos une… no en ideas individuales si no el 15M no llegara al 99%…

    Yo por ejemplo soy mas de la idea de una España federal y comparto muchas cosas del 15M. Hay que centrarse en cosas como las listas abiertas, no a la ley sindey, no a la corrupción, no rescates a bancos etc ;) en las cosas que nos une, si empezamos a coger ideas concretas el movimiento se desplaza hacia un sector de la sociedad.
    Es mi opinión.

  2. Hola Vicente! La veritat és que cadascú té les seues prioritats. Supose que per a tu, Comunidad Valenciana seria el nom que ens uneix. En realitat, aquest nom (en castellà clar!) és el nom imposat pels mateixos que van dissenyar la societat que ara patim. Un canvi social implica un canvi de projecte social i un canvi global de mentalitat. En aquest canvi, el País Valencià suposa un projecte social diferent, un projecte que inclou, que respecta de forma activa la diversitat , els drets dels valencians, entre aquests el dret a la nostra llengua, i que promou la solidaritat amb altres pobles. Els noms no són neutrals. Una abraçada.