Solidaridad con los trabajadores Marina Salud de la Marina Alta

            En relació amb el conflicto en l’hospital privatitzat Marina Salud de la Marina Alta, l’assamblea del 15-M Pren la Plaça Alacant:

Dòna el seu suport a la gent treballadora de l’hospital i als seus representants sindicals en la seua defensa dels llocs de treball i d’una assistència digna a la comarca.

Sabem que les maniobres per a augmentar els beneficis dels accionistas del consorci empresarial van en contra de l’ètica pròpia d’uns serveis sanitaris dignes d’aquest  nom. Els serveis de salut no han de donar beneficis sinó resposta a les necessitats de la gent.

Sabem que el consorci empresarial tractarà de culpar els treballadors /es, de forma individual, de qualsevol incident derivat del malfuncionament dels serveis. Aquesta maniobra ha de ser denunciada davant dels usuaris i usuàries. Només amb la col-laboració de la ciutadania, de les usuàris i de la gent treballadora dels serveis de salut, tant privatitzats com públics, es podrà desmuntar les maniobres de l’empresa i, si és el cas, de la Conselleria.

La vostra denuncia i resistència a ser sotmesos al benefici de’uns quants empresaris i accionistas és un exemple per a nosaltres.

Calem uns serveis de salut de qualitat, gestionts des de Baix, gestionats per la gent, i 100% públics.

Les persones no som mercaderies i no poden jugar amb la nostra salut.

Assemblea 15-M Pren la Plaça Alacant

Comentarios cerrados.